Yhteystiedot

Osoite Lappajärven Värjäämö Oy

Kankaantie 6
62600 Lappajärvi
Suomi

y-tunnus       0307849-5

Puhelin +358 40 838 5449
Sähköposti info@filona.fi

 

Lappajärven Värjäämö Oy tarjoaa kudonta-, askartelu,- ja käsityömateriaalien monipuolisen valikoiman. Lappärven Värjäämö on jo vuodesta 1979 värjännyt matonkuteita, naruja ja lankoja sekä valkaissut ja pessyt erilaisia kuodontamateriaaleja. Siis jo 40 vuoden ajan Lappajärven Värjäämöllä on tehty laadukasta kotimaista työtä tekstiili- ja käsityöteollisuuden tarpeisiin.

Värjäystoiminnan rinnalle on kasvanut mittava kudonta- ja askartelumateriaalien tukku- ja vähittäismyynti. Valikoimastamme löydät  luonnonmateriaaleja kuten juutti, sisal, pellava, puuvilla ja paperinarut. Ella-ontelokude on avainlipputuotteemme. Ella-ontelokudetta on saatavana kolmessa eri vahvuudessa. Ella-ontelokude valmistetaan kokonaan Pohjanmaalla ja värjätään Lappajärven Värjäämön ammattitaitoisten värjäreiden hyppysissä. Samoin avainlippumerkkiä kantaa runsas paperinaruvalikoimamme. Paperinarut valmistetaan täällä Lappajärvellä ja värjätään ammattitaitoisesti meillä.

 

Otamme mielellämme vastaan kudonnasta ja askartelusta kiinnostuneita ryhmiä! Soita ja sovi ajankohta!

Paikanpäältä myymälästä löydät kaikki valikoimamme tuotteet sekä hyviä tarjouksia!    

Myymälä palvelee ma -pe klo 10 -16                                        

Katso sijaintimme kartalla

 

 

Suosittelemme tutustumaan myös muuhun Lappajärven tarjontaan. Täältä löytyy kauniin luonnon ja kraatterijärven ihmeellisyyksien lisäksi paljon erilaista osaamista sekä mahdollisuuksia. Lappajärvelle kannattaa lähteä kauempaakin!